Osebna izkaznica Sava Turizem d.d.

Slovenijo zaznamuje izjemna raznolikost na geografsko majhnem prostoru med Alpami, Jadranskim morjem in panonskimi ravnicami. Na tej raznolikosti največji slovenski turistični ponudnik, Sava Hotels & Resorts, gradi svojo specifično ponudbo na petih privlačnih turističnih destinacijah: Bled, Moravske Toplice, Ptuj, Radenci in Lendava.

Več...

 

Vizitka Sava Turizem d.d.

Naslov: Sava Turizem d.d., Dunajska 152, 1000 Ljubljana, Slovenija
ID št. za DDV: SI53667409
Matična številka: 5301971
Transakcijski račun: 0700 0000 0004 455

T: +386 4 206 60 21
E: sava-hotels-resorts@sava.s

Naše vode

Termalni vrelci za zdravje in dobro počutje

Vode

Temelj naše ponudbe so vode – tako v panonskem delu, kjer terme svojo ponudbo gradijo okoli blagodejnih vrelcev, kot tudi na Bledu, kjer zdravilni vrelec nadgrajuje moč podobe čarobnega Blejskega jezera: 
  • Sava Hoteli Bled: Riklijev vrelec
  • Terme 3000 – Moravske Toplice: črna termo-mineralna voda
  • Terme Ptuj: ptujski vrelec sprostitve dobrega počutja  
  • Zdravilišče Radenci: termalni in mineralni vrelci zdravja
  • Terme Lendava: zelena parafinske voda

Več o vodah si preberite tukaj.

O destinacijah

5 destinacij od Gorenjske do Pomurja ob edinstvenih termalnih vodah

Pod krovno znamko Sava Hotels & Resorts nastopajo destinacije:

Več o posebnostih vsake destinacije na www.shr.si

Sava Medical

Medicinski, zdravstveni in medico-wellness centri

Vode

Naša zdraviliška dejavnost temelji na uporabi naravnih zdravilnih dejavnikov ob najsodobnejši medicinski opremi in vrhunsko usposobljenimi strokovnjak. Vse skupaj smo 'začinili' s prijaznostjo in zavzetostjo ter oblikovali programe zdravljenja in preprečevanja bolezni, ki zagotavljajo učinkovito rehabilitacijo in omogočajo krepitev ter ohranjanje fizičnih in psihosocialnih sposobnosti, nujnih za kakovostno in aktivno življenje.

Več - link.

MICE

Kongresna srečanja s karakterjem

Vode

Kongresna dejavnost je v Sava Turizmu pomemben del celovite turistične ponudbe, ki jo  razvijamo na štirih destinacijah: v Sava Hotelih Bled, v Termah Ptuj, v Zdravilišču Radenci in v Termah 3000 - Moravskih Toplicah. Bogate izkušnje, specializiran in predan kongresni tim, prilagodljivost in posluh do različnih potreb naših strank so vrline, s katerimi se lahko pohvalimo.

Preberite si več o kongresni dejavnosti - link.

Centrala

Sedež družbe, uprava in skupne službe

Vode

Ob upravi so na t.i. centrali, na lokaciji sedeža družbe, centralizirane poslovne funkcije prodaje in marketinga, kakovosti, nabave, investicij z vzdrževanjem, kadri, prava, kontrolinga, financ in računovodstva.  

 

 

Ambasador

Program zvestobe za naše goste

Ambasador

Program zvestobe našim gostom zagotavlja ugodnosti, ki jih prinaša zvestoba. Želimo si, da bi se kar čimveč gostov včlanilo vanj. Z našimi Ambasadorji namreč redno komuniciramo in jih obveščamo o dogajanju pri nas.

Preverite si več o programu zvestobe!

Aquapass

Enotna vstopnica v naše vodne parke in bazene

Aquapass

Skupen projekt vseh naših vodnih parkov in bazenov je enotna kopalna karta Aquapass. Omogoča enkraten vstop v kateregakoli od 4 vodnih parkov Sava Hotels & Resorts

Preberite si več o Aquapassu.

Darilni boni

Ob vsaki priložnosti bodo na obraz narisali nasmeh

Darilni boni

V kolekcijo za obdarovanje smo zbrali unikatna doživetja z vseh naših destinacij. V njem najdete drobne pozornosti pa tudi bolj razkošna darila, ki so prava izbira za vse vrste priložnosti.

Prelistajte katalog darilnih bonov!