Osebna izkaznica Sava Turizem d.d.

Sedaj v vseh najlepših slovenskih krajih.

3 terme in zdravilišča v termalno panonski Sloveniji. Raznolike nastanitve na Bledu. In sedaj še 3 morski resorti na slovenski obali. Skupaj 18 hotelov, 5 apartmajskih naselij, 4 kampi in 2 glampinga. Več kot 3.000 sob, več kot 1.200 kamp parcel, več kot 15.000 m2 vodnih površin in kar 71 kongresnih dvoran. In ker smo turizem ljudje -  skoraj 1.500 zaposlenih, ki skrbijo za vaše dobro počutje.

Več...

 

Vizitka Sava Turizem d.d.

Naslov: Sava Turizem d.d., Dunajska 152, 1000 Ljubljana, Slovenija
ID št. za DDV: SI53667409
Matična številka: 5301971
Transakcijski račun: 0700 0000 0004 455

T: +386 4 206 60 21
E: sava-hotels-resorts@sava.s

Naše vode

Termalni vrelci in »mlado morje« za zdravje in dobro počutje

Vode


Temelj naše ponudbe so vode – tako v panonskem delu, kjer terme svojo ponudbo gradijo okoli blagodejnih vrelcev, kot tudi na Bledu, kjer zdravilni vrelec nadgrajuje moč podobe čarobnega Blejskega jezera in na Obali, kjer skozi vse leto lahko uživate v vodnem parku z bazeni polnjenimi z »mladim morjem« z najlepšimi razgledi na slovensko morje.
Sava Hoteli Bled
Terme 3000 
Terme Ptuj
Zdravilišče Radenci
St. Bernardin resort - Portorož
Salinera Resort - Strunjan
San Simon Resort - Izola


Več o vodah si preberite tukaj.

O destinacijah

5 destinacij od Gorenjske do Pomurja ob edinstvenih termalnih vodah

Pod krovno znamko Sava Hotels & Resorts nastopajo destinacije:

Več o posebnostih vsake destinacije na www.shr.si

Sava Medical

Medicinski, zdravstveni in medico-wellness centri

Vode

Naša zdraviliška dejavnost temelji na uporabi naravnih zdravilnih dejavnikov ob najsodobnejši medicinski opremi in vrhunsko usposobljenimi strokovnjak. Vse skupaj smo 'začinili' s prijaznostjo in zavzetostjo ter oblikovali programe zdravljenja in preprečevanja bolezni, ki zagotavljajo učinkovito rehabilitacijo in omogočajo krepitev ter ohranjanje fizičnih in psihosocialnih sposobnosti, nujnih za kakovostno in aktivno življenje.

Več - link.

MICE

Kongresna srečanja s karakterjem

Vode

Kongresna dejavnost je v Sava Turizmu pomemben del celovite turistične ponudbe, ki jo  razvijamo na petih destinacijah: v Sava Hotelih Bled, v Termah Ptuj, v Zdravilišču Radenci, v Termah 3000 - Moravskih Toplicah in od aprila 2020 tudi na slovenski Obali. Bogate izkušnje, specializiran in predan kongresni tim, prilagodljivost in posluh do različnih potreb naših strank so vrline, s katerimi se lahko pohvalimo.

Preberite si več o kongresni dejavnosti - link.

Centrala

Sedež družbe, uprava in skupne službe

Vode

Ob upravi so na t.i. centrali, na lokaciji sedeža družbe, centralizirane poslovne funkcije prodaje in marketinga, kakovosti, nabave, investicij z vzdrževanjem, kadri, prava, kontrolinga, financ in računovodstva.  

 

 

Ambasador

Program zvestobe za naše goste

Ambasador

Program zvestobe našim gostom zagotavlja ugodnosti, ki jih prinaša zvestoba. Želimo si, da bi se kar čimveč gostov včlanilo vanj. Z našimi Ambasadorji namreč redno komuniciramo in jih obveščamo o dogajanju pri nas.

Preverite si več o programu zvestobe!

Aquapass

Enotna vstopnica v naše vodne parke in bazene

Aquapass

Skupen projekt vseh naših vodnih parkov in bazenov je enotna kopalna karta Aquapass. Omogoča enkraten vstop v kateregakoli od 4 vodnih parkov Sava Hotels & Resorts

Preberite si več o Aquapassu.

Darilni boni

Ob vsaki priložnosti bodo na obraz narisali nasmeh

Darilni boni

V kolekcijo za obdarovanje smo zbrali unikatna doživetja z vseh naših destinacij. V njem najdete drobne pozornosti pa tudi bolj razkošna darila, ki so prava izbira za vse vrste priložnosti.

Prelistajte katalog darilnih bonov!