Velika kuvajtska poroka na Bledu

»Odličen izziv, vrhunski dogodek, neprecenljiva izkušnja za nas, prezadovoljni gostje in gostitelji!«

Sodelavci na Bledu so zasluženo še vedno pod vtisi minulega petka, ko je v Toplicah potekala velika poroka s kar 400 svati. Poročila se je hči znanega kuvajtskega medijskega producenta. Nevesta, slovenskih korenin, si je po uradnem poročnem slavju želela še tridnevno slavje na Bledu.

O dogodku in organizacijskem zalogaju, ki je obsegal kar letno dni priprav in 100 več sodelujočih,  smo se pogovarjali z Elviro Krupič.

Na veliki dogodek smo se skupaj s partnerji pripravljali kar eno leto. V projektu je sodelovalo več kot 100 ljudi, potekala so večkratna usklajevanja na lokacijah, na dan dogodka je za brezhiben videz dam skrbelo 20 frizerk in 20 vizažistk. Vsa hrana se je pripravljala pred gosti, vse je bilo odeto v belo, za 400 gostov pa je bilo le 50 sedežev, saj je v njihovi navadi, da se ves čas pleše in druži. Poroka je odmevala tudi v medijih, oče neveste je na vprašanje, zakaj ravno Grand Hotel Toplice za glavno zabavo, odgovoril, da poleg elitne lokacije, dvorane in samega hotela, predvsem tudi zato, ker je v nas prepoznal profesionalce, ki mu znamo prisluhniti in ki jim lahko zaupa organizacijo tako zahtevnega in njemu osebno pomembnega dogodka.

Organizacija in komunikacija skozi eno leto priprav je bila zelo zahtevna. Zadnjih nekaj mesecev so usklajevanja potekala tedensko, potem dnevno. Kompleksno je bilo tudi zaradi več oseb, ki so sodelovale v organizaciji.

Velik poudarek je bil na ureditvi in dekoraciji prostora, ogromno težo pa je imel tudi izbor menija oz. vsebina ter prezentacija hrane na dogodku. Test menija je bil organiziran dvakrat, kjer se jim je Simon Bertoncelj popolnoma posvetil in prisluhnil njihovim željam. Na koncu je seveda izpadlo odlično in točno tako, kot je Noor (sestra neveste, ki je organizirala poroko) želela.

Priprava dvorane se je pričela že v ponedeljek za dogodek v petek. Iskreno, dvorana še ni bila tako lepa in veličastna, od kar sem sodelavka v Sava Hotelih Bled (več kot 11 let).

Če na kratko povzamem: Odličen izziv, vrhunski dogodek, neprecenljiva izkušnja za nas, prezadovoljni gostje in gostitelji!

Poroka je odmevala tudi v največjih slovenskih medijih - nekaj objav si lahko ogledate na spodnjih povezavah:
http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/velikopotezna-arabska-poroka-na-bledu-400-gostov-leto-dni-priprav-tri-dni-slavja.html

https://www.dnevnik.si/1042746896/lokalno/gorenjska/nevesta-ze-od-malega-sem-si-zelela-slavje-na-bledu-

Galerija

Ostale novice