Terme 3000 Moravske Toplice Naj kopališče 2017

Najboljše veliko termalno kopališče leta 2017 z nazivom Naj kopališče 2017 so postale Terme 3000 Moravske Toplice. V kategoriji malih termalnih kopališč je Zdravilišče Radenci zasedlo drugo mesto. Čestitamo!

Najboljše veliko termalno kopališče leta 2017 z nazivom »Naj kopališče 2017« so postale Terme 3000 Moravske Toplice, ki so se na to mesto povzpele z lanskega drugega mesta. Na drugo mesto se je uvrstilo kopališče Terme Olimia, na tretje pa lanskoletni zmagovalci, Termalna riviera Terme Čatež. 

V kategoriji malih termalnih kopališč se je Zdravilišče Radenci tudi letos uvrstilo na drugo mesto. Na najvišjo stopčničko so se sicer že tretje leto zapored uvrstile Terme Paradiso iz Dobove, na tretjem mestu pa so tokrat Terme Cerkno.

Termam 3000 Moravske Toplice in Zdravilišču Radenci iskreno čestitamo in se zahvaljujemo vsem vam, ki ste pridno glasovali celo poletje!

Letošnja akcija izbora Naj kopališče, v kateri so kopalci in kopalke ter poslušalke in poslušalci Radia Slovenija že 27. leto zapored izbirali najbolj priljubljena kopališča po Sloveniji v šestih kategorijah, se je zaključila včeraj zvečer v Velenju z razglasitvijo zmagovalcev. Akcija je tudi tokrat potekala v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija ter lokalnimi radijskimi postajami. Kopalke in kopalci so s pomočjo oddaje Dobro jutro, Slovenija, ki poteka na sedmih slovenskih radijskih postajah, tudi tokrat množično izbrali Naj kopališče 2017.  

V akciji je letos sodelovalo kar 84 kopališč iz vse Slovenije. Glasovanje je potekalo na spletni strani www.najkopalisce.si. Oddaja Naj kopališče je ob sobotah čez vse poletje potekala na radijskih programih Radia Slovenija – na Radiu Si, Radiu Maribor in Radiu Koper. Slišati pa jih je bilo mogoče tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah. Kopalke in kopalci so lahko na tak način izbrali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča. 

 

Ostale novice