Številne nagrade za Sava Hotels & Resorts na letošnjih Dnevih slovenskega turizma 2020

Tudi letos je na Dnevih slovenskega turizma 2020: Na 67. Gostinsko-turističnem zboru (GTZ) Slovenija, družba Sava Hotels & Resorts prejela številne nagrade in priznanja.

Med drugim:

  • priznanji za prenovo Hotela Park (Sava Hoteli Bled) in prenovo Hotela Histrion (St. Bernardin resort Portorož),
  • Terme 3000 – Moravske Toplice so prejele Znak kakovosti za leto 2021  » Lokalna gastronomija v hotelih«,
  • priznanje za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma (Za doprinos k razvoju turistične ponudbe v Sloveniji, obogatitev slovenskega turistične ponudbe s trajnostnimi produkti z lokalno noto in visoko dodano vrednostjo, ki zagotavljajo kakovostno izkušnjo gosta in učinkovito komunicirajo zgodbo Slovenije, njenih značilnosti in doživetij) pa je prejela Renata Balažic, članica uprave, Sava Turizem d. d.

Posebna priznanja za zaposlene pa so prejeli tudi: Tinka Horvat, natakarica (Terme Ptuj), Robert Žibrat, vodja kuhinje (Terme Ptuj), Leopold Šmigoc, vodja operativnega vzdrževanja (Terme Ptuj), Simon Bertoncelj, vodja kuhinj (Sava Hoteli Bled), Sara Pavlin, receptorka (Sava Hoteli Bled), Stanko Golob, animator (Zdravilišče Radenci), Marko Vaupotič,  vodja operativnega vzdrževanja (Zdravilišče Radenci), Dejan Horvat, vodja kopališč (Terme 3000 - Moravske Toplice), Andrej Regoršek, direktor gostinstva (Terme 3000 - Moravske Toplice), Katarina Kranjec, kadrovik (Sava Hotels & Resorts), Erika Marolt, skrbnik prodaje (Sava Hotels & Resorts), Dejan Jagrinec, vodja kopališč (St. Bernardin resort Portorož), Dunja Krstič, vodja recepcije (Grand Hotel Bernardin - St. Bernardin resort Portorož), Admira Grdovič, vodja recepcije (Salinera resort San Simon) in Iva Petronjevič, receptor (St. Bernardin resort Portorož).

Čestitke vsem!

      

Ostale novice

Terme 3000 – Moravske Toplice Naj kopališče 2017!

Terme 3000 – Moravske Toplice so najboljše kopališče v Sloveniji! Tako so izbrali in odločili kopalke in kopalci ter poslušalci in poslušalke Radia Slovenija, ki so celo poletje v okviru akcije Naj kopališče, izbirali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča v Sloveniji. Z uspešno uvrstitvijo se lahko pohvali še ena izmed destinacij Sava Hotels & Resorts, in sicer Zdravilišče Radenci, ki se je v kategoriji malih termalnih kopališč uvrstilo na drugo mesto.
Preberi

Omogočili smo počitnice v termah 12 družinam z manj priložnostmi

Potem ko smo v naši družbi v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje ter njeno izpostavo v Murski Soboti to poletje omogočili brezplačna enodnevna vodna doživetja 50 otrokom iz družin z manj priložnostmi v Termah 3000 – Moravske Toplice, 50 v Termah Ptuj in 42 v Termah Lendava, smo poletne počitnice polepšali tudi 12 družinam z manj priložnostmi.
Preberi

Sladogled in originalna blejska kremna rezina s Filipom in Blažem

V četrtek, 5. oktobra, smo v Kavarni Park na Bledu tudi uradno praznovali zmago Bleda in Sladogleda za najboljšo sladoledno destinacijo na svetu v letu 2017. Dogodek, na katerem smo počastili tudi 14-milijonto izdelano originalno blejsko kremno rezino, je bil v prvi vrsti namenjen poslovnim partnerjem, ki so nam pomagali pri zbiranju glasov na sladolednem tekmovanju.
Preberi

Primusovih 10 za nov polet!

Bil je 27. september 2007, ko je Grand Hotel Primus v Termah Ptuj sprejel svoje prve goste. Od takrat je hotel, ki je dobil ime po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu, zatočišče za vse, ki si z aktivno regeneracijo želite povrniti svojo vitalno energijo, se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem.
Preberi