Številne nagrade za Sava Hotels & Resorts na letošnjih Dnevih slovenskega turizma 2020

Tudi letos je na Dnevih slovenskega turizma 2020: Na 67. Gostinsko-turističnem zboru (GTZ) Slovenija, družba Sava Hotels & Resorts prejela številne nagrade in priznanja.

Med drugim:

  • priznanji za prenovo Hotela Park (Sava Hoteli Bled) in prenovo Hotela Histrion (St. Bernardin resort Portorož),
  • Terme 3000 – Moravske Toplice so prejele Znak kakovosti za leto 2021  » Lokalna gastronomija v hotelih«,
  • priznanje za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma (Za doprinos k razvoju turistične ponudbe v Sloveniji, obogatitev slovenskega turistične ponudbe s trajnostnimi produkti z lokalno noto in visoko dodano vrednostjo, ki zagotavljajo kakovostno izkušnjo gosta in učinkovito komunicirajo zgodbo Slovenije, njenih značilnosti in doživetij) pa je prejela Renata Balažic, članica uprave, Sava Turizem d. d.

Posebna priznanja za zaposlene pa so prejeli tudi: Tinka Horvat, natakarica (Terme Ptuj), Robert Žibrat, vodja kuhinje (Terme Ptuj), Leopold Šmigoc, vodja operativnega vzdrževanja (Terme Ptuj), Simon Bertoncelj, vodja kuhinj (Sava Hoteli Bled), Sara Pavlin, receptorka (Sava Hoteli Bled), Stanko Golob, animator (Zdravilišče Radenci), Marko Vaupotič,  vodja operativnega vzdrževanja (Zdravilišče Radenci), Dejan Horvat, vodja kopališč (Terme 3000 - Moravske Toplice), Andrej Regoršek, direktor gostinstva (Terme 3000 - Moravske Toplice), Katarina Kranjec, kadrovik (Sava Hotels & Resorts), Erika Marolt, skrbnik prodaje (Sava Hotels & Resorts), Dejan Jagrinec, vodja kopališč (St. Bernardin resort Portorož), Dunja Krstič, vodja recepcije (Grand Hotel Bernardin - St. Bernardin resort Portorož), Admira Grdovič, vodja recepcije (Salinera resort San Simon) in Iva Petronjevič, receptor (St. Bernardin resort Portorož).

Čestitke vsem!

      

Ostale novice

Nižja koncesnina pripomogla k vzpostavitvi pogojev za višje plače zaposlenim v družbi Sava Turizem d.d.

S tem, ko je Vlada Republike Slovenije pred kratkim določila faktor izhodiščne vrednosti enote posebne rabe vode za zdravilišča v vrednosti 0,6 (faktor D), so bili v družbi Sava Turizem d.d. ustvarjeni pogoji za povišanje plač zaposlenim v gostinski in turistični dejavnosti. Del povišanja plač bo namreč omogočila prav nižja koncesnina, ki jo je zagotovil sprejeti nižji faktor od prvotno predlaganega (1) in ki jo bodo destinacije Sava Hotels & Resorts (Terme 3000 - Moravske Toplice, Terme Ptuj, Zdravilišče Radenci in Terme Lendava) v letu 2018 plačevale državi za uporabo termalne vode.
Preberi

S pravljičnim zimskim vlakom in muco Copatarico na praznični Bled

Sava Hoteli Bled bodo tudi letos v mesecu decembru sodelovali pri ustvarjanju pravljičnih družinskih zimskih doživetij na Bledu. Na terasi Kavarne Park na Bledu je že živahno, saj že deluje Blejsko drsališče z razgledom, kjer lahko otroci drsajo brezplačno. Prvi konec tedna v decembru bo na Bled iz Nove Gorice začel voziti tudi pravljični zimski vlak, na katerem bo družine zabavala muca Copatarica s pomočnikom škratom. Muca Copatarica se je dopoldne skupaj z drugimi junaki pravljičnih vlakov, ki bodo otroke navduševali v decembru, predstavila na dogodku Slovenskih železnic na Železniški postaji Ljubljana.
Preberi

Prav posebna modna revija v Zdravilišču Radenci

V Zdravilišču Radenci, Domu starejših občanov Radenci (DOSOR) in Puppa Designu iz Murske Sobote od nekdaj prisegajo na srčnost, navdihujoče in pozitivne zgodbe ter drugačnost. Tudi zato vselej stremijo k ustvarjanju posebnih in drugačnih zgodb. Novo so spisali v soboto, 28. oktobra, v obliki edinstvene, nepozabne in kar malce drzne modne revije, ki so jo poimenovali Srčna modna revija. Na njej so razbijali stereotipe o starosti, dolgočasnih poklicih, nesodelovanju in apatiji.
Preberi