Sladogled in originalna blejska kremna rezina s Filipom in Blažem

V četrtek, 5. oktobra, smo v Kavarni Park na Bledu tudi uradno praznovali zmago Bleda in Sladogleda za najboljšo sladoledno destinacijo na svetu v letu 2017. Dogodek, na katerem smo počastili tudi 14-milijonto izdelano originalno blejsko kremno rezino, je bil v prvi vrsti namenjen poslovnim partnerjem, ki so nam pomagali pri zbiranju glasov na sladolednem tekmovanju.

Povabljene na dogodek je v uvodu nagovorila Mojca Krašovec, direktorica hotelov v Sava Hoteli Bled, še preden pa so se gostje posladkali s Sladogledom in originalno blejsko kremno rezino, pa sta zgodbo "kraljice kremšnite" in "princa Sladogleda!" predstavili trenutno najbolj znana slovenska akrobata Filip in Blaž iz F & B Acrobatics. Po druženju smo z njima na različnih lokacijah na Bledu posneli še nekaj promocijskih fotografij in video, v katerem sta sladki poželenji z Bleda obogatila s svojimi akrobacijami. Za fotografije in video spremljajte Facebook Sava Hoteli Bled.  

Ostale novice

Terme 3000 in Zdravilišče Radenci na izboru za Naj kopališče 2019 v svoji kategoriji osvojila drugo mesto

Kopalke in kopalci slovenskih kopališč so letos že 29. let zapored čez vse poletje izbirali najboljša kopališča in jih nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so včeraj na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, med našimi kopališči pa sta Terme 3000 in Zdravilišče Radenci v svoji kategoriji osvojila drugo mesto.
Preberi