Ptujski chefi v Primusu

Drugi o nas: o kulinaričnem dogodku Darovi jeseni 5-ih ptujskih mojstrov.

Kaj so 6. oktobra pripravljali ptujski chefi v Klubu Gemina XIII, preverite v nadaljevanju. Kako pa je kulinarični dogodek doživela kulinarična poznavalka Violeta Menciger, izveste tukaj.

 

MENU

 

Pozdravček

(Kepe Bernarda – Grand hotel Primus)

***

Postrv / kostanj/ kostanj / kostanj

(Aljaž Zemljič –Gostilna Grabar)

***

Želodčki / koruzni kosmiči /  jajčka

(Gregor Brodnjak – Štajerska Hiša kulinarike)

***

Raviol / goveji rep / buča

(Dejan Žnidarič – Gostilna Pri Ovinku)

***

Sorbet /jurka / malina / rdeča pesa

(Miha Vidovič - Štajerska Hiša Kulinarike)

***

Jelen / polenta / zelena / ohrovt /hruška / brusnice

(Robert Žibrat-Grand hotel Primus)

***

Topinambur / čokolada / oreh

(Tadej Meško  - The Jane Antwerpen)

 

Jedi so spremljala vina Družinskega posestva Čurin-Praprotnik.

 

 

Ostale novice