Projekt Foto-zgodbe destinacij

V juniju in juliju ste na destinacijah opazili fotografsko ekipo s profesionalnimi fotografi, stilistko, vizažistko, modeli in organizatorji fotografiranja.

V teku je temeljita osvežitev naše fototeke, ki jo bomo obogatili s približno stotimi po predhodnem scenariju zasnovanimi motivi z vseh naših destinacij. Z izbranimi fotografijami želimo v obliki foto-zgodb na čustven, privlačen in sodoben način predstaviti ključna doživetja na destinacijah in okolici.

Za vsako destinacijo bomo posneli po dve krovni fotografiji, ki se osredotočata na blagodejnost vode, eno krovno fotografijo, ki predstavlja  doživetje v regiji in eno krovno fotografijo, ki destinacijo predstavlja skozi vlogo zaposlenih. Poleg krovnih oziroma nosilnih fotografija bomo ovekovečili še približno 15 ključnih doživetij na posamezno destinacijo za različne ciljne skupine.

Fotografiranje na Bledu bo potekalo v mesecu avgustu.  Vsem sodelujočim na destinacijah se iskreno zahvaljujemo za  pomoč in sodelovanje pri tem obsežnem projektu.  

 

 

Ostale novice