Ponovno smo pomagali pri nakupu medicinskega ventilatorja za bolnišnico v Murski Soboti

V družbi Sava Turizem d.d. zavedamo, da je v tej nepričakovani situaciji v kateri smo se znašli, izrednega pomena sodelovanje in pomoč tistim, ki se trudijo za naše zdravje.

Zato smo se  tudi v drugem valu epidemije korona virusa covid-19 smo se pridružili pozivu k donaciji za nakup medicinskih ventilatorjev za Splošno bolnišnico Murska Sobota in prispevali 2.500, 00 evrov.
V prvem valu pa smo se pridružili pozivu k donaciji za nakup specializirane osebne varovalne opreme za zdravstvene delavce in respiratorja za Splošno bolnišnico Murska Sobota skupaj s še 38 podjetji v organizaciji Pomurske gospodarske zbornice. 
Nekatere naše hotele pa smo na pobudo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ponudili v uporabo državi v kolikor bi bilo to potrebno.

Ostale novice

Terme 3000 – Moravske Toplice Naj kopališče 2017!

Terme 3000 – Moravske Toplice so najboljše kopališče v Sloveniji! Tako so izbrali in odločili kopalke in kopalci ter poslušalci in poslušalke Radia Slovenija, ki so celo poletje v okviru akcije Naj kopališče, izbirali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča v Sloveniji. Z uspešno uvrstitvijo se lahko pohvali še ena izmed destinacij Sava Hotels & Resorts, in sicer Zdravilišče Radenci, ki se je v kategoriji malih termalnih kopališč uvrstilo na drugo mesto.
Preberi

Omogočili smo počitnice v termah 12 družinam z manj priložnostmi

Potem ko smo v naši družbi v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje ter njeno izpostavo v Murski Soboti to poletje omogočili brezplačna enodnevna vodna doživetja 50 otrokom iz družin z manj priložnostmi v Termah 3000 – Moravske Toplice, 50 v Termah Ptuj in 42 v Termah Lendava, smo poletne počitnice polepšali tudi 12 družinam z manj priložnostmi.
Preberi

Sladogled in originalna blejska kremna rezina s Filipom in Blažem

V četrtek, 5. oktobra, smo v Kavarni Park na Bledu tudi uradno praznovali zmago Bleda in Sladogleda za najboljšo sladoledno destinacijo na svetu v letu 2017. Dogodek, na katerem smo počastili tudi 14-milijonto izdelano originalno blejsko kremno rezino, je bil v prvi vrsti namenjen poslovnim partnerjem, ki so nam pomagali pri zbiranju glasov na sladolednem tekmovanju.
Preberi

Primusovih 10 za nov polet!

Bil je 27. september 2007, ko je Grand Hotel Primus v Termah Ptuj sprejel svoje prve goste. Od takrat je hotel, ki je dobil ime po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu, zatočišče za vse, ki si z aktivno regeneracijo želite povrniti svojo vitalno energijo, se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem.
Preberi