Otvoritev Salona zdravja, nekdanje Pitne dvorane v Zdravilišču Radenci

Veseli smo, da vas lahko povabimo v prenovljen Salon zdravja, nekdanjo Pitno dvorano, ki smo jo prenovili po več kot 40 letih.

 

V Salonu zdravja si gostje lahko neposredno iz izvira natočijo blagodejno mineralno vodo bogato s CO2. Z nadgradnjo Pitne dvorane smo želeli, da prostor predstavlja Zdravilišče Radenci v malem, torej prostor, v katerem se naši gosti dobro počutijo in prav tukaj začnejo proces skrbi za svoje zdravje, ki se nato nadaljuje skozi celotno Zdravilišče Radenci.

V prenovljenem Salonu zdravja v Zdravilišču Radenci je poleg pitja mineralne vode bogate s Co2 iz Radencev po novem na voljo tudi mineralna kopel za roke, organizirajo tudi različna koristna zdravstvena predavanja njihovega zdravstvenega osebja, svetovanja zdravnikov ter skupinske vaje za boljše počutje in zdravje.

Ostale novice

Terme 3000 in Zdravilišče Radenci na izboru za Naj kopališče 2019 v svoji kategoriji osvojila drugo mesto

Kopalke in kopalci slovenskih kopališč so letos že 29. let zapored čez vse poletje izbirali najboljša kopališča in jih nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so včeraj na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, med našimi kopališči pa sta Terme 3000 in Zdravilišče Radenci v svoji kategoriji osvojila drugo mesto.
Preberi