Odprtje prenovljenega Rikli Balance Hotela

Po uspešno zaključeni drugi fazi prenove ponovno odprtje prenovljenega Rikli Balance Hotela (nekdanji Hotel Golf) na Bledu.

 

Nekdanji Hotel Golf si je s prenovo nadel novo ime: z novim konceptom in novimi vsebinami obuja tradicijo lokalnega okolja in zgodbo švicarskega naravnega zdravilca Arnolda Riklija, ki je leta 1854 na Bledu ustanovil naravno zdravilišče. Rikli Balance Hotel očara s spoštovanjem lokalne tradicije in spodbujanjem zdravega načina življenja. Sodobno zasnovana notranjost s sobami, ki pripovedujejo zgodbe o kranjski čebeli, lectovem srcu, gorenjskih vezeninah, smreki z bližnje Pokljuke in Arnoldu Rikliju, v kombinaciji s prenovljeno kulinarično ponudbo ter termalnimi bazeni in wellnessom omogoča popoln zasebni ali poslovni oddih. Z odprtjem hotela je končana druga od treh faz prenove. Lani prenovljenim 150 sobam so se pridružili prenovljeni recepcija, preddverje z barom, hodniki in restavracija. Sledi še tretja faza prenove s prenovo dela konferenčnih dvoran ter postavitvijo Riklijeve bosonoge in sprostitvene poti v parku ob hotelu.

Ostale novice

Terme 3000 in Zdravilišče Radenci na izboru za Naj kopališče 2019 v svoji kategoriji osvojila drugo mesto

Kopalke in kopalci slovenskih kopališč so letos že 29. let zapored čez vse poletje izbirali najboljša kopališča in jih nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so včeraj na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, med našimi kopališči pa sta Terme 3000 in Zdravilišče Radenci v svoji kategoriji osvojila drugo mesto.
Preberi