Obilje novosti v Termah 3000 - Moravske Toplice

V Termah 3000 - Moravske Toplice se je to poletje dogajalo na polno, pa ne samo zaradi velikega števila obiskovalcev, ki so uživali v vodnih doživetjih v termalnem parku.

Goste od julija namreč navdušuje prenovljeno notranje termalno kopališče, ki je postalo moderen, svež, svetel in gostom prijazen prostor. Spodnji del je namenjen živahnim in aktivnim, v njem se bodo odlično počutile družine: manjši otroški bazenček z igrali bo razveseljeval najmlajše, bazen pa ima veliko obbazenskih površin, od koder lahko starši brezskrbno opazujete svoje otroke. Na velikih družinskih počivalnikih se bo lahko odpočila ali pa zabavala vsa družina. Od živžava si je mogoče odpočiti v natur bazenu s črno termo-mineralno vodo, pred tem pa je priporočljiv še sprehod po bosonogi poti, ki s štirimi različnimi podlagami, ki delujejo kot akupresurna masaža stopal, blagodejno in sproščujoče vpliva na telo.  

Zgornji del notranjega kopališča je s številnimi kotički za sproščanje, ki ponujajo pogled na naravo, namenjen predvsem počitku in sprostitvi. Ljubiteljem savn so na voljo finska savna z lesom iz bora cemprina, parna savna s programi z eteričnimi olji in slanico, infrardeča savna s steno iz himalajske soli ter ledeni vodnjak z bazenom za osvežitev in sprostitev. V ajdovi počivalnici je mogoč počitek na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto. V kotičku kromoterapije pa goste štiri osnovne barve - bela, modra, zelena in rdeča - očistijo, sprostijo, harmonizirajo in poživijo.

Do notranjega termalnega kopališča se lahko od julija iz Hotela Termal gostje sprehodijo po pokritem in ogrevanem hodniku, imenovanem Prekmurski most. S postanki na štirih točkah lahko že pred vstopom v bazen spoznajo Prekmurje v malem – skrivnostno Muro,  prekmurska žita, zelišča in med. Vsaka izmed štirih postojank ponuja tudi sprostitev in hkrati poživitev s kromoterapijo, in sicer z barvami, ki v sebi zrcalijo Prekmurje - rumeno (med), modro (Mura), zeleno (zelišča) in rdečo (žita).

Prav tako od letošnjega poletja v Termah 3000 - Moravske Toplice čisto novo doživetje Prekmurja ponujajo očarljive nove hiške v Prekmurski vasi Ajda, ki so jih navdahnile tipične prekmurske hiške, cimprače. Tudi sodobne hiške so krite s slamo in obogatene z lesom, ki jim daje naravno zračnost ter toplino, medtem ko velika steklina okna vanje prinašajo veliko svetlobe. Hiške so v neposredni bližini kopališkega kompleksa Terme 3000. V prvi fazi je bilo postavljenih 6 novih hišk s 23 enotami, v naslednjih letih bodo prenovljene tudi vse ostale.  

Ostale novice