Novosti v SHR v 2018: Prenovljeno kopališče v Hotelu Ajda

V letu 2018 bomo goste na naših destinacijah razveselili s kar nekaj novostmi. V Termah 3000 - Moravske Toplice bo goste Hotela Ajda razveselilo popolnoma prenovljeno hotelsko kopališče.

 

Tudi prenovljeno kopališče v Hotelu Ajda bo - tako kot hotel sam - pripovedovalo zgodbo o ajdi. Tipično lokalno žito, ki v Prekmurju raste že več kot 500 let, gradi ponudbo hotela in spremlja goste na vsakem koraku – najti ga je mogoče v posteljnih vzglavnikih, kjer poskrbi za miren in globok spanec; v kulinariki, kjer bogati okus lokalnih in drugih jedi; pa tudi povsod v hotelu, kjer s svojo podobo vnaša občutek miline. Ajdo bodo v prenovljenem hotelskem kopališču na bazenu, v garderobah in počivalnicah simbolizirali izbrani detajli: svetila, barve in stenske poslikave, ter izbrana notranja oprema (vzglavniki z ajdovimi luščinami). 

Popolnoma nova pridobitev kopališča bo večji otroški bazen z igrali, ki  bo nekoliko ločen od osrednjega bazena in kjer bo veliko možnosti za raznovrstno otroško zabavo. Na novo bosta poleg velikega osrednjega bazena postavljena tudi bazen s črno termo-mineralno vodo in dva masažna bazena. Za osvežitev bo gostom na voljo prenovljen kopališki bar, počitek po kopanju pa si bodo lahko privoščili v počivalnici z aromaterapijo iz dišečih prekmurskih zelišč. Tisti, ki se bodo želeli umakniti od kopališkega vrveža, se bodo lahko umaknili v Ajdovo počivalnico v zgornjem nadstropju in si tam privoščili počitek na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami. Ajdove luščine delujejo antibakterijsko, mikromasirajo, pomirjajo in sproščajo napetost v vratu, blažijo migreno ter zmanjšujejo in preprečujejo potenje.  

V sklopu savn sta predvideni dve novi finski savni, kjer bodo programi savnanja s prekmurskimi zelišči poskrbeli zato, da bodo obiskovalci lahko še bolj pristno doživeli in izkusili Prekmurje. Med savnanjem bo mogoče izbirati med dvema vrstama počitka: v zatemnjeni počivalnici si bo na ogrevanih septarijah (kamnitih počivalnikih) mogoče privoščiti počitek v temi in tišini, druga, svetlejša počivalnica, pa bo s prehodom na vrt in okoliški travnik odlična priložnost za nabiranje nove energije. Za osvežitev bodo ljubiteljem savn na voljo bazeni s hladno vodo ter snežna oz. ledena terapija, saj jim bo ves čas na voljo sveži sneg oz. led.  

Ostale novice