135 let Zdravilišča Radenci

Zdravilišče Radenci je letos praznovalo častitljivih 135 let. Obletnico so v zdravilišču obeležili na mednarodni dan srca, 29. septembra, in sicer z dogodkom Ob 135. obletnici Zdravilišča Radenci delam s srcem.

Na dogodku so gostom in obiskovalcem v obliki najrazličnejših aktivnosti (hoja, tek, kuharske delavnice), podarili 135 minut za zdravo srce. Promocijska kampanja zdravilišča je sicer potekala skozi njegove najbolj prepoznavne obraze - goste, za katere Zdravilišče Radenci predstavlja drugi dom. Srčne zgodbe Johanna Kosarja, Dobrile Japelj, Valentine Plevnik Medja, Roka Lasana, Sladjane Tomašević so bile vsak teden v septembru objavljene v reviji Zarja in časopisu Nedeljski dnevnik. V spletni različici jih najdete na Facebook strani Zdravilišča Radenci.  

 

 

Ostale novice

Terme 3000 in Zdravilišče Radenci na izboru za Naj kopališče 2019 v svoji kategoriji osvojila drugo mesto

Kopalke in kopalci slovenskih kopališč so letos že 29. let zapored čez vse poletje izbirali najboljša kopališča in jih nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so včeraj na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, med našimi kopališči pa sta Terme 3000 in Zdravilišče Radenci v svoji kategoriji osvojila drugo mesto.
Preberi