100 otrokom in 10 družinam z omejenimi možnostmi smo omogočili počitnice v naših termah

Tudi letos smo polepšali počitnice otrokom in družinam z manj priložnostmi.

 

V Termah 3000 – Moravske Toplice in Termah Ptuj smo namreč gostili kar 100 otrok in 10 družin, ki so se ob kopanju v naših bazenih sprostili in zabavali. Akcijo na ravni Sava Hotels & Resorts izvajamo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, in sicer v okviru dejavnosti na področju družbene odgovornosti.

Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje: »Enodnevni kopalni izleti ter počitnice v termah ali na morju vsaj za nekaj dni nepopisno polepšajo počitnice revnih otrok in družin. Zato smo še kako veseli in hvaležni za vsako podporo in pomoč, ki otrokom in njihovim staršem uresničijo sanje, da se vsaj za nekaj dni počutijo enake drugim. Predvsem pa prvič v njihovem življenju preživijo družinske počitnice v čudovitem hotelskem okolju, daleč od doma. Lepa doživetja, druženje z vrstniki, odkrivanje talentov, krepitev zdravja ta občutek le še nadgrajujejo.«

Ostale novice

Terme 3000 in Zdravilišče Radenci na izboru za Naj kopališče 2019 v svoji kategoriji osvojila drugo mesto

Kopalke in kopalci slovenskih kopališč so letos že 29. let zapored čez vse poletje izbirali najboljša kopališča in jih nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so včeraj na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, med našimi kopališči pa sta Terme 3000 in Zdravilišče Radenci v svoji kategoriji osvojila drugo mesto.
Preberi