Camping Bled prejel drugo nagrado za najboljši evropski kamp

Camping Bled je na turističnem sejmu Vakantiebeurs v Utrechtu prejel nagrado za drugi najboljši evropski kamp v kategoriji country campsites.

 

Nagrado podeljujeta The caravan club in Alan Rogers, največji camping združenji na področju Velike Britanije in držav Beneluksa, ki izdajata tudi svoj kamping vodnik. Camping Bled se je na visoko drugo vrsto uvrstil na podlagi dobrih inšpekcijskih ocen, boljše ocene je prejel le francoski kamp Camping Le Brevedent. Čestitamo! 

Ostali dogodki

30.11.2017
ob 12:00

S pravljičnim zimskim vlakom in muco Copatarico na praznični Bled

Sava Hoteli Bled bodo tudi letos v mesecu decembru sodelovali pri ustvarjanju pravljičnih družinskih zimskih doživetij na Bledu. Na terasi Kavarne Park na Bledu je že živahno, saj že deluje Blejsko drsališče z razgledom, kjer lahko otroci drsajo brezplačno. Prvi konec tedna v decembru bo na Bled iz Nove Gorice začel voziti tudi pravljični zimski vlak, na katerem bo družine zabavala muca Copatarica s pomočnikom škratom. Muca Copatarica se je dopoldne skupaj z drugimi junaki pravljičnih vlakov, ki bodo otroke navduševali v decembru, predstavila na dogodku Slovenskih železnic na Železniški postaji Ljubljana.
Preberi