Bled s pomočjo Sladogleda izbran za najboljšo sladoledno destinacijo na svetu 2017!

Bled je s pomočjo Sladogleda, sladolednega okusa, ki smo ga za letošnje poletje pripravili v Slaščičarski delavnici Hotela Park na Bledu, osvojil laskavi naziv najboljše sladoledne destinacije na svetu!

Glasovanje za najboljšo sladoledno destinacijo na svetu, ki ga je pod imenom SoolNua World ICECREAM Index tretje leto zapored organizirala irska marketinška agencija Soolnua, je potekalo od 8. maja do 31. avgusta. V Sava Hotelih Bled nam je s Sladogledom uspelo prepričati mednarodno žirijo z več kot 4300 glasovi ter s sistematičnim načinom promoviranja Bleda –  z odlično zgodbo o tekmovalnem sladoledu, odličnimi fotografijami in promocijskim videom, za katere smo Sladogled odnesli na vrh Ojstrice in Straže ter ga s čolnom popeljali po Blejskem jezeru. 

Potem ko je na lanskem tekmovanju sladoled z okusom kremne rezine s kremasto burbonsko vaniljo in slastnim vafljem, ki smo ga prav tako izdelali v Slaščičarski delavnici Hotela Park, Bled postavil na tretje mesto najboljših sladolednih destinacij na svetu, nam je letos s Sladogledom uspelo ta uspeh še preseči in se z Bledom zavihteti na sam vrh lestvice sodelujočih sladolednih destinacij.

 

 

 

 

 

 

 

Okus z imenom Sladogled  - sladoled z razgledom smo v slaščičarski delavnici Hotela Park pripravili za vodilni okus letošnjega poletja. V kepico sladoleda smo ujeli osebnostne značilnosti gosta, ki se za krajši ali daljši čas ustavi na Bledu, ali pa se vanj vsakič znova vrača. Okus Sladogled je tako sestavljen iz treh plasti: s temno čokolado s surovimi zrni kakava razvaja tisti del gosta, ki pride na Bled, da se naužije prečudovite narave, s kvinojino sladoledno kremo z mandeljni, cimetom in rozinami spodbudi tisti del njegove duše, ki na Bledu išče motivacijo in poživitev, z bogatim mascarponejem pa poboža njegovo romantično plat. Sladogled je torej Bled za vsakogar, Bled v eni zgodbi, v eni kepici.

Ob originalni blejski kremni rezini, ki jo v Slaščičarski delavnici Hotela Park izdelujemo že od leta 1953, tako Bled na svetovni zemljevid sladkih poželenj po novem postavlja tudi sladoled.

Ob tej sladki zmagi vam vsem iskreno čestitamo in se vam najlepše zahvaljujemo za vaš prispevek, saj ste vsi zaposleni pomembno pripomogli k temu, da smo se na Bledu zavihteli na najvišjo stopničko. Hvala vsem, ki ste vsak dan pridno glasovali in vztrajali do končnega uspeha! Posebne čestitke in zahvala gredo celotni gostinski ekipi na Bledu in slaščičarski delavnici, kjer so pripravili odličen tekmovalni Sladogled, ki je prepričal vsakogar, ki ga je preizkusil. 

Vabljeni na pokušino v Blejsko sladoglednico in Kavarno Park!

 

Ostali dogodki